Thursday, June 6, 2013

Jalan2 Ke Cameroon Highland

Salam tuk semua,

Pada 1 Jun yg lepas, AG n family AG telah menghiburkan hati dengan berjalan2 ke Cameroon Highland.... saje AG bawak family Ag termasuk opah AG g jalan2. Bermalam kat Cameroon memang seksa... AG tak leh tido akibat suasana yg terlalu sejuk... AG menginap di Kea Farm... cuma cuti kali ini terlalu ramai org... agak sukar nak jalan2 dengan tenang.....


3 comments:

Fazhass said...

comeyyynye anis...besar dh...kejap je rasa..mcm br je kak salwa bersalin...hehe...

Fazhass said...
This comment has been removed by the author.
Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Followers